Świeża lub sezonowana wołowina ze sklepu Steakshop, jaką możesz zamówić do domu online

Schłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostarczeniem do mieszkania są z chęcią dobierane przez osoby, którym zależy na smaku wysokiej jakości mięsa. Mięso z rodzinnej restauracji jest starannie dobierane oraz przyszykowane na podstawie klasycznych receptur amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są pokrojone prostopadle do włókien mięśniowych. Mięso pochodzi z lokalnych upraw, w związku z czym jest smakowite, pachnące i pełnowartościowe.

Jest też sezonowane na dwa sposoby. Może to być sezonowanie na mokro, kiedy mięso dojrzewa w idealnej temperaturze oraz zamknięte jest w worku próżniowym przez 14 dni. Może to także być sezonowanie na sucho, kiedy steki są w temperaturze od trzydziestu do czterdziestu dni w specjalnej szafie, dedykowanej do sezonowania mięs. Temperatura i wilgotność powietrza są najlepsze. Steki schłodzone docierają na czas i w perfekcyjnym stanie, co zachęca do złożenia na nie zamówienia znowu. To konsumenci zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho miesiąc, czy na sucho 60 dni.

Każdy dobiera rodzaj mięsa, jaki zagwarantuje mu idealne przeżycia smakowe. Stek ze Steakshop spakowany jest w osobne opakowanie próżniowe i oddzielony od pozostałych kawałków, co też jest znaczące. Mięso wołowe premium gwarantuje idealny posmak i aromat w czasie gotowania. Kruche i soczyste mięso przypadnie do gustu wymagającym wielbicielom posiłków z dań mięsnych.

Konsumenci chętnie zamawiają także mięso na burgery. Tradycyjny zmielony kotlet wołowy w bułce z dowolnymi dodatkami to już od kilku lat ulubione danie Polaków. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny wywodzi się z proekologicznych upraw, dlatego jest zdrowe. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, a więc z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. Doskonałe ukrwienie ukazuje wysoką jakość mięsa. Kucharze z Gier Krówki wiedzą, co zrobić, aby mięso było dokładnie takie, jak oczekują tego konsumenci.

Dodaj komentarz